Meer weten

De projectmanager

Misterbed.nl

Terug naar de portfolio

Omdat de webwinkel en bijbehorende infrastructuur niet voldeed heeft men de project manager gevraagd de problemen te analyseren en te vertalen naar een nieuwe oplossing. Hierbij is een aanpassing aan de backoffice, een nieuw eCommerce platform op basis van Magento en integratie met de bestaande King boekhoud software door de projectmanager geadviseerd en tesamen met de benodigde leveranciers gerealiseerd.

De projectmanager heeft de verschillende leveranciers (zoekmachine marketing: Maxlead, backoffice software: Quadrant, IT Infrastructuur: Ningaloo en Bootsystems, en software ontwikkeling: Jool) bij elkaar gebracht en het resultaat is een succesvolle en boven verwachting presterende webwinkel.

The home page van Mister Bed

www.misterbed.nl