Meer weten

De projectmanager

ISIC.Org

Terug naar de portfolio

Voor ISIC heeft de projectmanager verschillende complexe IT Projecten begeleid. ISIC levert jaarlijks miljoenen ISIC kaarten aan studenten wereldwijd. Met deze kaarten kunnen de studenten wereldwijd kostingen en voordelen krijgen.

Onder andere de realisatie van nieuwe website alsmede achterliggende backoffice systemen voor uitgifte en verificatie van de ISIC Cards is begeleid. De scope, functionele en technische specificaties zijn bepaald, waarna het project is ge-outsourced naar Tjechie. Voor ISIC is dit traject en de opgeleverde back-office essentieel voor de business. De wereldwijde partners als Microsoft, Skype, Accor, MasterCard en Hardrock Cafe bieden via deze applicaties de benefits aan.

Verificatie van de studenten wereldwijd, alsmede de afrekening van fees wordt via deze systemen wereldwijd aangeboden. Naast dit grote eCommerce platform adviseert en begeleidt de projectmanager de verdere IT en Online strategie en implementatie voor 2011 en verder.

Daarnaast is de ISIC Benefits iPhone en iPad applicatie gedefinieerd en gerealiseerd. Na analyse van doelgroep in combinatie met de verwachte trend in mobiel verkeer wereldwijd is het voor ISIC belangrijk haar services mobiel aan te bieden.